Vezetői tanácsadás és fejlesztés

Hogyan találhatom meg, és hogyan tarthatom meg a megfelelő embereket?
Mire figyeljek a kiválasztás során?
Hogyan takaríthatok meg időt feladatok delegálásával?
Hogyan kezeljem a különböző személyiségű munkatársakat és a problémás szituációkat?
Miért magas a fluktuáció a cégünkben?
Hogyan lehet hatékony egy cégen belüli átszervezés?
Hogyan tehetem hatékonyabbá a betanítási folyamatot?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre válaszolnak szakértő tanácsadóink vezetői tanácsadás és fejlesztés szolgáltatásunk keretében. Manapság számos nagyvállalat és egyre több kis- és középvállalkozás kéri vezetői tanácsadók segítségét.

Miért érdemes külső szakértő segítségét igénybe vennie?

Külső vezetői tanácsadóink nem érintettek vállalatának belső működésében

Külső szemlélőként tanácsadóink képesek elfogulatlanul, tágabb perspektívában vizsgálni a szervezet folyamatait, és feltárni a problémák valódi gyökereit. A vállalaton belüli esetleges érdekellentétektől függetlenül képesek szabad, építő kritikák megfogalmazására, ezáltal mind a vezetők egyéni fejlődését, mind a szervezet egészét tekintve hasznos visszajelzéseket adnak.

Vezetői tanácsadóink széleskörű iparági tapasztalatokkal rendelkeznek

Mivel vezetői tanácsadóink számos cégnél megfordultak már, jelentős tapasztalattal rendelkeznek az iparági benchmarkokról, valamint arról, hogy más, hasonló profilú cégeknél milyen megoldás vált már be, illetve vallott kudarcot, természetesen mindezt a legnagyobb diszkréció és a titoktartási kötelezettségek betartása mellett.

Magányos a csúcson lenni

Az ügyvezetők és felsővezetők nagy része vezetői szerepéből adódóan kevés emberrel beszélheti meg vezetői dilemmáit, ritkán van a közelében kompetens személy, akitől iránymutatást kérhetne. Az ilyen esetekben vezetői tanácsadónk a menedzser „bizalmasaként” szolgál garantálva az információ biztonságát, a kérdezés szabadságát és a szakértői támogatást.

Kíváncsi, hogyan fejleszthetjük vezetői hatékonyságát?

Kérje ajánlatunkat vezetői fejlesztés és tanácsadás szolgáltatásunkra!