Segítünk elérni növekedési céljait

Projektfejlesztési- és projektmenedzselési tanácsadás, vállalati és gyártási folyamatok fejlesztése, marketingtanácsadás, márkaépítés, vállalatirányítási rendszer bevezetésének támogatása, szervezetfejlesztés, képzési programok kialakítása, minőségbiztosítási rendszerek bevezetése, kiberbiztonsági tanácsadás, vezetői és kommunikációs készségek oktatása: szakértőink készen állnak, hogy testre szabott, magas hozzáadott értékű szakmai szolgáltatásokat és szakértői megoldásokat nyújtsanak vállalatának.

Honnan indultunk?

A Coventry House-t 1989-ben családi vállalkozásként hoztuk létre az ország középpontjában, Kecskeméten. Kezdetben a megyeszékhely és a környék vállalkozásainak és magánszemélyeinek nyújtottunk nyelvoktatási, fordítási és tolmács szolgáltatást. A környező vállalkozások igényeihez igazodva folyamatosan bővítettük és fejlesztettük szolgáltatásaink körét, az ország távolabbi pontjain is szerveztünk nyelvi képzéseket.

Nyelviskolák Szakmai Egyesületének Európai Nyelvi Díjas minősítési rendszerének 1992 óta folyamatosan megfeleltünk, a Budapesten kívüli nyelvi képzők közül egyedüliként. Cégünk azon kevés felnőttképzők közé tartozik, amelyek az utóbbi évek legnagyobb magyar képzési projektjeinek megvalósításában országszerte részt vett (TÁMOP-2.1.2, TÁMOP-2.1.3, Diplomamentő Program I. és II., IKER képzések, GINOP-6.1.3, GINOP-6.1.6).

Miért érdemes velünk dolgoznia?

év tapasztalata

vállalati és intézményi partner

sikeres pályázati projekt

Tudjuk, hogyan kell egy hatékony és sikeres pályázatot megírni és menedzselni: az elmúlt 10 évben összesen 220 sikeres EU-s és állami forrásból megvalósuló képzési pályázat anyagát állítottuk össze partnereinknek.

A piaci igényekre reagálva képzett szakértőkből álló csapatot hoztunk össze, szolgáltatási portfóliónkat vállalkozásfejlesztési és tanácsadási területekkel bővítettük. Tudjuk, hogy az átláthatóság és a nyílt kommunikáció kulcsfontosságú a hosszútávú együttműködéshez, ezért kiemelt figyelmet fordítunk az együttműködés tiszta, transzparens és gördülékeny keretrendszerének megteremtésére.