Projektmenedzsment

Miért érdemes velünk dolgoznia?

év tapasztalata

vállalati és intézményi partner

sikeres pályázati projekt

Tudjuk, hogyan kell egy hatékony és sikeres pályázatot megírni és menedzselni: az elmúlt 10 évben összesen 220 sikeres EU-s és állami forrásból megvalósuló pályázat anyagát állítottuk össze partnereinknek. Projektmenedzselési tanácsadás során teljeskörű – szervezési, vezetési és irányítási – szakértői tevékenységet végzünk vállalati partnereinknél.

1. Szakértőink fejlesztési munkája az igények felmérésével, valamint a projektterv részletes kidolgozásával indul.

Ennek során minden esetben szakmai, megvalósíthatósági és gazdasági szempontokat veszünk figyelembe. A projekt sikeres megvalósítása érdekében elengedhetetlen a projektterjedelem pontos meghatározása. Ez magába foglalja a célok és a konkrét leszállítandók definiálását, valamint az ezek teljesítése érdekében elvégzendő tevékenységek, projektfázisok kidolgozását és ütemezését.

2. A megvalósítás során személyre szabott tanácsadási szolgáltatással állunk partnereink rendelkezésére.

Támogatjuk a projekt operatív feladatainak megszervezését, koordinálását és irányítását, valamint a teljesítések ellenőrzését és minősítését. A megbízó partnerünkkel minden esetben biztosítjuk a folyamatos kapcsolattartást, valamint a közreműködő szervezet és az irányító hatóság rendszeres tájékoztatását a projekt pillanatnyi állapotáról és előrehaladásáról.

3. Folyamatfejlesztési javaslatainkkal törekszünk a projektszervezeten belüli együttműködés hatékonyabbá tételére.

Az esetlegesen felmerülő kockázatokat folyamatos monitoring mellett, aktív kontroll alatt tartjuk, és proaktív szemlélettel igyekszünk a bekövetkezés valószínűségét csökkenteni.

Részesüljön az Ön vállalata is az Európai Unió és a Magyar Állam Kohéziós forrásaiból! Cégünk felnőttképzési engedéllyel is rendelkező vállalkozás (korábbi nevén Akkreditált Felnőttképzési Intézmény), így megfelelünk a hatályos pályázati és elszámolási feltételeknek.

Cégünk azon kevés felnőttképzők közé tartozik, akiket a Nemzetgazdasági Minisztérium háttérintézménye, az OFA Nonprofit Kft. az utóbbi évek legnagyobb magyar nyelvoktatási projektjeinek megvalósításába országszerte bevont (TÁMOP-2.1.2, Diplomamentő Program I-II.).

Részt vettünk további engedélyezett képzési programokkal a “Digitális szakadék csökkentése” (GINOP-6.1.2-15) országos informatikai alapismereti projektben, valamint KKV-k és nagyvállalatok munkahelyi képzéseinek megvalósításában (GINOP-6.1.6-17) is.

Keressen minket bizalommal, tapasztalt pályázati projekt koordinátor kollégáink készséggel segítenek az Ön cégének is megtalálni a legmegfelelőbb pályázati megoldásokat!

Segítünk megtalálni a legmegfelelőbb pályázati megoldást!

Kérje ajánlatunkat projektmenedzsment szolgáltatásunkra!