Marketingtanácsadás és márkaépítés

Marketingtanácsadási szolgáltatásaink során számos területen támogatjuk partnereinket a hatékonyabb marketingkommunikációs stratégia kialakításában. Segítünk feltérképezni a cégében és a piacban rejlő potenciált, megtalálni a leghatékonyabb marketingstratégiát és a legjobban konvertáló üzeneteket.

Marketingtanácsadási szolgáltatásunk elemei

Piac- és versenytárselemzés, termékpozícionálás

Marketingeszközök és értékesítési csatornák meghatározása

Marketingstratégia kialakítása, fejlesztése

Márkaépítési tevékenységekhez és folyamatokhoz kapcsolódó tanácsadás

Szolgáltatás- és termék árképzéséhez kapcsolódó tanácsadás

Tanácsadási projektjeink során a cég méretéhez, tevékenységi köréhez és stratégiai céljaihoz igazodva fejlesztjük a vállalkozás meglévő marketingkommunikációs gyakorlatait, illetve segítjük a hatékony kommunikációs eszközök implementációját.

1. Felmérés

A fejlesztés első lépéseként szakértőink felmérik vállalata aktuális értékesítési célkitűzéseit és az ezek eléréséhez alkalmazott eszközöket. Ezt követően célunk a piac és a célcsoport minél részletesebb feltérképezése a versenykörnyezet, valamint a vevői igények pontos definiálása céljából.

2. Javaslattétel

Amennyiben az Ön vállalata rendelkezik jelenleg is működő kampánnyal vagy marketingtevékenységgel, ezek felülvizsgálatával – a megismert piaci sajátosságokkal és a vállalat stratégiai célkitűzéseivel összhangban – javaslatot teszünk az alkalmazott gyakorlatok újragondolására. Amennyiben még nem rendelkeznek aktív marketingtevékenységgel, felvázoljuk a lehetséges eszközöket és folyamatokat.

3. Stratégiaalkotás és implementáció

Ezt követően kialakítjuk a marketingstratégiát az eszközök, folyamatok, időtáv, és mérés-értékelési kritériumok pontos definiálása mellett. Kidolgozzuk a legvonzóbb üzeneteket, és megtervezzük ezek átültetését a kiválasztott marketingcsatornákra. Folyamatos támogatást nyújtunk a megvalósítás, mérés, és az utánkövetés teljes időtartama alatt.

Ha Önnek induló vállalkozása van, nem elég hatékony a marketingje, nincs elég ideje, nincs hozzáértő munkatársa, vagy csak szeretné tudatosabban alkalmazni a legújabb, leghatékonyabb marketingeszközöket, tapasztalt tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére.

Kíváncsi, milyen marketingstratégiával fejlesztenénk vállalatának működését?

Kérje ajánlatunkat marketingtanácsadás és márkaépítés szolgáltatásunkra!