Képzési, személyiség- és készségfejlesztő programok kialakítása, képzési tervek készítése

Ahhoz, hogy a vállalatok, intézmények, szervezetek sikeresen megvalósíthassák stratégiájukat, elengedhetetlen a célkitűzéseket támogató belső képzési stratégia és tudásmenedzsment rendszer biztosítása.

Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik képzési programok és tervek kialakításának területén. Tanácsadási projektjeink során minden esetben a megbízó képzési céljainak teljeskörű és részletes megismerésével kezdődik a fejlesztési folyamat. Szorosan együttműködünk a cégvezetőkkel és HR vezetőkkel annak érdekében, hogy olyan testreszabott képzési programot alakítsunk ki, amely által elsajátított egyéni és szervezeti tudás hatékonyan beépíthető a mindennapi munkavégzés folyamataiba. Feltérképezzük a vállalkozás aktuális üzleti céljait, kihívásait, majd ezekhez igazodóan azonosítjuk a képzési igényeket. Ezt követően – megbízó partnerünkkel folyamatosan egyeztetve – közösen meghatározzuk a képzési stratégiát, valamint a fejlesztés eredményeként elvárt képzés-fejlesztési célkitűzéseket. Ennek részeként kialakítjuk a vállalati igényekhez igazodó, és az üzleti célokat legjobban támogató képzési programot. Ajánlásokat fogalmazunk meg a készségfejlesztő program ütemtervére és szakmai tartalmára vonatkozóan, továbbá folyamatos szakmai tanácsadással segítjük partnerünket a képzési csoportok kialakításában, valamint a képzésben részt vevő kollégák bevonásában, motiválásában.

Részt veszünk továbbá a változatos szakmai módszertan és a tananyagfejlesztés folyamataiban. A fejlesztés teljes hossza alatt folyamatos értékelést végzünk, mely kiterjed egyfelől a képzésben részt vevők teljesítményértékelési eszközeinek, rendszereinek kialakítására, másrészt a résztvevő munkavállalók és a vezetőség elégedettségmérésére egyaránt.

A megismert visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztjük a programot, valamint szakértői ajánlásokat fogalmazunk meg a hatékonyabb működés megteremtése érdekében.

Kíváncsi, milyen képzési stratégiával és tudásmenedzsment rendszerrel válhat hatékonyabbá vállalata?

Kérje ajánlatunkat képzési program kialakítására!