Gyártásoptimalizálás és automatizálás

Meghatározzuk a munkafolyamatokat, elemzést végzünk, optimalizálunk. Az Ön vállalatának hatékonysága ezáltal növekszik, miközben energiát és anyagi forrásokat takarít meg.

Gyártásoptimalizálásra és folyamatfejlesztésre szakosodott szakértőink iparági tapasztalataik és módszertani ismereteik segítségével támogatást nyújtanak a folyamatoptimalizáláshoz és hatékonyságnöveléshez.

1. Megbízóink gyártási folyamatait részfolyamatokra bontjuk, majd elemezzük ezek sorrendjét, lépéseit.

Az elemzés során a Kaizen, Lean és a Six Sigma menedzsment- és folyamatfejlesztő módszertanok segítségével megvizsgáljuk, milyen szerepet tölt be az egyén a folyamatban, milyen feladatokat lát el, mely láncszemei a gyártási folyamatoknak. Ezzel megalapozzuk az egyén fontosságát a folyamatokban, valamint képet kapunk a cégen belüli fejlesztendő folyamatokról. Ezen kívül az alkalmazott technológiát is értékeljük minőségi, gazdasági és fenntarthatósági szempontok alapján.

Vizsgálat alá vesszük a gyártásirányítás folyamatait a kapacitás, a minőségi elvárások, valamint a lehetséges hibaforrások figyelembevételével.

2. A vizsgálat eredményeit és az egyének saját véleményeit megalapozva kialakítunk egy közös nézőpontot.

Ezáltal hatékonyabbá tudjuk tenni a gyártási folyamatokat, fejleszteni tudjuk az egyén és a cég kapacitását a minőség romlása nélkül. Ellenőrző kérdések segítségével rávilágítunk a folyamatok fejlesztendő részeire és felállítjuk a megvalósítás lépcsőit.

3. A kijelölt folyamatfejlesztési célok megvalósítása során szakértői és módszertani segítséget nyújtunk, aktívan végigkísérjük a fejlesztési folyamat megvalósítását.

A projekt során célunk a vállalat hozzásegítése egy önálló és fenntartható folyamatfejlesztési szemlélet kialakításához, a gyártási folyamatok fejlesztéséhez, valamint további optimalizálási lehetőségek proaktív előrejelzéséhez.

Kíváncsi, hogyan optimalizálhatjuk gyártási folyamatait?

Kérje ajánlatunkat gyártásoptimalizálás és automatizálás szolgáltatásunkra!