Vállalati képzések pályázati forrásból
GINOP Plusz-3.2.1-21

Alakítsa át vállalkozása jövőjét! Nagyvállalatként akár 150 millió forintos támogatást is igényelhet munkavállalói fejlesztésére. A GINOP Plusz-3.2.1-21 olyan lehetőség, melyre budapesti és külföldi tulajdonú cégek is pályázhatnak az ország egész területén. A kompetenciafejlesztő tréningektől kezdve az informatikai képzéseken át számos oktatás megvalósítható.

Mi az, ami még vonzóbbá teheti ezt a konstrukciót? Bértámogatás is elérhető a munkavállalók kieső munkaidejére. Használja ki ezt a forrást munkahelyi képzéseire, és valósítsa meg kollégái továbbképzését piaci ár alatt!

Mit kell tudni a pályázatról?

Bértámogatás a résztvevőknek

Kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok: 50-70%-os támogatással vállalati képzések

Rendelkezésre álló keretösszeg: 15 milliárd forint

Magyarország teljes területe és Budapest

Támogatott képzések a Coventrynél

Engedéllyel rendelkező felnőttképzőként jelenleg az alábbi engedélyezett képzéseink közül választhatnak ügyfeleink a GINOP Plusz-3.2.1-21 pályázat keretében. Az oktatás minőségét biztosítja, hogy csak a már referenciával rendelkező képzéseinket hirdetjük meg a pályázat keretében.

Képzés megnevezése Választható képzési forma Óraszám
MS Office 365 felhasználói szintű ismeretek Táv (e-learning) 30
Adatvédelmi lehetőségek és mesterséges intelligencia használata Táv (e-learning) 22
Környezeti fenntarthatóság képzés Táv (e-learning) 20
Emberismeret és munkavállalói mentális egészség Táv (e-learning) 30

Dolgozzunk együtt!

Szerezzen akár 50-70%-os pályázati támogatást vállalati képzéseire és bértámogatást a résztvevő munkatársakra. Vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal vagy töltse ki kapcsolati űrlapunkat a közös munka első lépéseként!

Ingyenes pályázati értesítő és jogosultságvizsgálat

Tájékozódjon mielőbb a GINOP Plusz-3.2.1-21 III. szakaszáról, és biztosítson jelentős támogatást munkatársai képzéséhez! Szerezzen akár 50-70%-os pályázati támogatást vállalati képzéseire és bértámogatást a résztvevő munkatársakra a Coventry Consultinggal!

A GINOP Plusz-3.2.1-21 pályázat III. ütemére a pályázatokat 2024. június 30-ig lehet benyújtani.

Mi történik, miután kitöltötte az űrlapot?

 1. Pályázatos kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Kap egy kérdőívet, melyben meg kell adnia a pályázathoz elengedhetetlen adatokat.
 2. Kollégáink összevetik az Ön által szolgáltatott adatokat a felhívással, majd ezek alapján ellenőrzik, hogy vállalkozása jogosult-e a támogatásra. Telefonon értesítik Önt az eredményről.
 3. Pozitív válasz esetén egy találkozó keretében csapatunk felméri, hogy pontosan mire szeretne cége pályázni, mik az Ön elvárásai. A meeting alkalmával munkatársaink részletes tájékoztatást adnak a GINOP Plusz–3.2.1-21 feltételeiről.
 4. Kölcsönös megállapodás után szerződéskötés következik.
 5. A szerződéskötést további egyeztetések és a pályázat költségvetésének megküldése kísérik.

Képzés

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat

Partnereink

Építő Simon Kft. logó
Házisweets Édesipari Termelő és Kereskedelmi Kft. logó
Score-Goal Kft. logó
Empír Enteriőr logó
Bevlo logó
Score-Goal Kft. logó

Képzési formák

A pályázatban megvalósuló képzések változatos formában érhetőek el a résztvevők számára, ezáltal lehetőséget teremtve a személyre szabott és rugalmas tanulásra. Az alábbi képzési formák segítenek abban, hogy minden résztvevő megtalálja a számára legmegfelelőbb tanulási módot, és kihozhassa a legtöbbet a GINOP Plusz-3.2.1-21 program kínálta lehetőségekből.

Személyes képzések

Az interaktív tanulási élmény és az emberi kapcsolatok erősítése érdekében szervezett személyes képzések révén a résztvevők közvetlenül kapcsolatba léphetnek a szakértő oktatókkal és más résztvevőkkel. Ez ideális lehetőség a gyakorlati készségek fejlesztésére és a tapasztalatcserére.

Online képzések

Az online képzések lehetővé teszik a rugalmas időbeosztást és a tanulás helyétől való függetlenséget. A résztvevők otthonukból vagy bármilyen más helyről csatlakozhatnak az előadásokhoz, így könnyebben illeszthetik a képzést a mindennapi életükhöz.

E-learning

Az elektronikus tanulás (e-learning) formájában elérhető képzések online platformokon keresztül támogatják a résztvevőket. Interaktív tananyagok, videók és egyedi tanulási útvonalak segítik a személyre szabott tanulási élményt.

GINOP Plusz-3.2.1 képzések

A GINOP Plusz-3.2.1-21 pályázat keretében számos támogatott képzési lehetőség kínálkozik, amelyek célja a résztvevők szakmai fejlődésének és versenyképességének javítása. A program négy fő kategóriában nyújt támogatást:

Soft skill képzések

Ide tartoznak az olyan tréningek és tanfolyamok, amelyek a résztvevők személyes és szakmai készségeinek fejlesztésére fókuszálnak. Például az értékesítési, ügyfélszolgálati, kommunikációs és vezetőfejlesztési tréningek segítik a résztvevőket a hatékonyabb és eredményesebb munkavégzésben.

Információs és kommunikációs technológiákra (IKT) irányuló képzések

Az információs és kommunikációs technológiák (IKT) területére fókuszáló képzések célja, hogy a résztvevők naprakészen tartsák digitális ismereteiket és képesek legyenek alkalmazni az új technológiákat a munkájuk során. Ez magában foglalhatja a programozás, adatelemzés vagy más IKT területekkel kapcsolatos tanfolyamokat.

Nyelvi képzések

A nyelvi készségek fejlesztése kiemelt fontosságú a globális üzleti környezetben. A támogatott nyelvi képzések lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy hatékonyan kommunikáljanak nemzetközi partnerekkel, ügyfelekkel és kollégáikkal.

Szakmai ismeretekre irányuló képzések

Ennek a kategóriának a keretében olyan szakmai tanfolyamokat támogatnak, amelyek segítik a résztvevőket a szakmai területükön való elmélyült tudás megszerzésében és frissítésében.

A GINOP Plusz-3.2.1-21 program által nyújtott támogatások lehetőséget teremtenek a vállalkozások és szakemberek számára a széleskörű és hatékony szakmai fejlődésre, hozzájárulva ezzel a magasabb szintű versenyképesség eléréséhez.

Részletes információkért és a pályázati feltételekért kérjük, keresse pályázatíró csapatunkat!

Rólunk

Missziónk

Célunk a vállalkozások humánerőforrás készség- és kompetenciafejlesztési igényeire vonatkozó teljeskörű megoldás biztosítása.

Víziónk

Cégünk célja, hogy szimbiózisban élve partnereink tevékenységével és folyamataikkal, valamint a piaci környezettel összhangban kiváló szolgáltatásokat nyújtson, amelyek segítenek a vállalkozások folyamatos fejlődésében és versenyképességük növelésében. Az állandó innováció, technológiai fejlődés és szakmai kiválóság iránti elkötelezettségünk révén a következő években olyan vállalatként kívánunk ismertté válni, amely a képzési és fejlesztési szektorban meghatározó szereplővé válik.

Csapatunk által megírt pályázatok száma

%

A GINOP-3.2.1-ben megírt pályázataink sikere

Képzést támogató pályázatokban lebonyolított képzések száma

Pályázatírás szolgáltatás a GINOP Plusz-3.2.1-21 alatt

 1. Pályázatfigyelés és tájékoztatás
 2. Ingyenes felmérés
 3. Részletes tájékoztatás
 4. Tervezéstől a lezárásig
 5. Sikerdíjas elszámolás
 6. Valós referenciák
 7. Cégre szabott képzési terv
 8. Tapasztalt oktatók
 9. Dedikált oktatásszervező
 10. Minimum 10 fő résztvevő

Ügyfeleink véleménye a közös munkáról

{
Cégünk több pályázati projektet valósított már meg a Coventry House Kft-vel. Minden projektünk sikeresen, a teljes támogatási összeg kifizetésével zárult. Ennek köszönhetően munkahelyi képzéseket és eszközbeszerzéseket valósíthattunk meg pályázati forrásból. A pályázatírás és a projektmenedzsment során végig figyelembe vették cégünk igényeit, a pályázatokat körültekintően kezelték a megvalósítási és fenntartási időszakban is. Bátran ajánljuk a Coventry House-t minden vállalkozásnak, aki pályázati forrásból szeretne fejlesztéseket megvalósítani.

Budai László
ügyvezető, AGROKER ÁRUHÁZ Kft.

{
Szeretek a Coventry-vel dolgozni, mert minden egy helyen megvalósítható. Így elég egy jól bevált, megbízható partnerrel együtt dolgoznom. Legyen szó pályázatírásról, tanácsadásról vagy képzésekről.

Magony Katalin
ügyvezető, Magony-Text Kft.

{

A Sugó-Reklám Kft. több éve működik együtt a Coventry House Kft-vel pályázati projektek tervezése és megvalósítása kapcsán. Ezen idő alatt számos sikeres pályázatot nyertünk el és valósítottunk meg közösen, amelyek során ingatlanbővítést és eszközbeszerzéseket hajtottunk végre. A projektek mindegyike hozzájárult versenyképességünk és piaci pozíciónk javításához. A pályázatok során mindig zökkenőmentes volt az együttműködés, hiszen a Coventry House Kft. szakmai hozzáértése és megbízhatósága kiemelkedő volt. Cégünk teljes mértékben elégedett a projektmenedzserek munkájával, és reméljük, hogy továbbra is együtt dolgozhatunk velük a jövőben. Nyugodt szívvel ajánljuk őket más vállalkozásoknak, akik pályázati projektek megvalósításával szeretnék fejleszteni cégüket.

Striegl Gergely
ügyvezető, Sugó-Reklám Kft.

{
Elsőre meg volt az összhang. A pályázat megírásától a képzésekig mindennel elégedettek voltunk. A jövőben is a Coventry-vel tervezzük a pályázatok beadását, valamint a kollégáink fejlesztését is.

Földházi Csilla
ügyvezető, HÁZISWEETS Kft.

{
Évekkel ezelőtt kezdtünk el együtt dolgozni. Az elején csak a pályázatok és az azokból finanszírozható szolgáltatásaik érdekeltek. Annyira jó tapasztalatunk volt, hogy pár éve már nem csak a támogatott képzéseket vesszük igénybe.

Magony Philip Zoltán
ügyvezető, BEVLO Kft.

{
A Coventry House Kft-vel 2017 óta működünk együtt pályázatírás és projektmenedzsment területén. Ezen idő alatt több pályázatot nyertünk el és valósítottunk meg sikeresen a segítségükkel, amelyek a munkahelyi képzéseket, cégünk kapacitásbővítését szolgálták. A pályázatírás és a projekt megvalósítás során mindig gördülékeny volt az együttműködés. Cégünk elégedett a Coventry House Kft. munkájával, és továbbra is szívesen dolgozunk együtt velük a jövőben. Bátran ajánljuk őket más vállalkozásoknak is, akik pályázatíró és projektmenedzser partnert keresnek.

Simon Bence
ügyvezető, Építő Simon Kft.

{
Cégre szabott szolgáltatásaikkal, rugalmasságukkal és szakértelmükkel egy igazán jó csapat áll a Coventry mögött. Az oktatások színvonalasok, az adminisztráció pedig gyors és gördülékeny.

Dr. Vercz Tamás
ügyvezető, Score-Goal Kft.

{
A Coventry House Kft-vel több pályázatból finanszírozott képzést valósítottunk már meg. Mivel partnerünk mind a pályázati, mind a képzési tevékenységeket is el tudja látni a projektek során, ezért a
pályázatból finanszírozott munkahelyi képzéseink megvalósítása gördülékeny és eredményes volt. A projekteket minden esetben sikeresen, a támogatási összeg teljes elszámolásával zártuk le. A
projektmenedzserek és oktatásszervezők munkájával, szakmai hozzáértésével, kommunikációjával elégedettek voltunk. Szívesen ajánljuk a Coventry House Kft-t mindenkinek, aki pályázatot szeretne benyújtani, vagy munkahelyi képzések megvalósítását tervezi.

Hodován László
ügyvezető, Kígyós Csárda Kft.

Dolgozzunk együtt!

Szerezzen akár 50-70%-os pályázati támogatást vállalati képzéseire és bértámogatást a résztvevő munkatársakra. Töltse ki kapcsolati űrlapunkat a közös munka első lépéseként!

Megválaszolatlan kérdése maradt? Vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!

Sokacz Zsófia, pályázati projekt vezető profilképe

Sokacz Zsófia

pályázati projekt vezető

palyazat@coventry.hu

+36 (30) 973 3900

6000 Kecskemét, Budai utca 1.